Loading...

SAAR – Semnătura acoperișurilor de calitate

Compania noastră proiectează, montează și renovează acoperișuri în județul Prahova. Contactează-ne dacă ai nevoie de ajutor pentru renovarea, înlocuirea sau proiectarea acoperișului. Oferim inspecții tehnice gratuite ale montajului la 2 ani, la 4 ani și la 5 ani!

Proiectăm și consiliem

Ne ocupăm de realizarea proiectelor și de consiliere pentru orice tip de acoperiș.

Montăm țiglă metalică

Montaj profesional țiglă metalică Bilka și Novatik.

Renovăm acoperișuri și mansardăm

Oferim servicii de calitate în montarea sistemelor de acoperișuri. Executăm mansarde,  cât și modificări de poduri existente.

Ai nevoie de ajutor?

Contactează-ne folosind formularul de mai jos


  Novatik METAL | WOOD ACOPERIȘUL CU ASPECT DE ȘINDRILĂ

  PERFORMANŢĂ ÎNDELUNGATĂ

  Frumusețea naturală a acoperișului din șindrilă este recreată cu noul profil Novatik METAL WOOD, păstrând toate avantajele unui acoperiș metalic (rezistență sporită la coroziune, acoperiș solid, durabil și greutate redusă). Spre deosebire de șindrilele tradiționale din lemn, care trebuie întreținute sau înlocuite, șindrilele metalice Novatik METAL WOOD nu vor avea nevoie de intervenții ulterioare.

   TEHNOLOGIE MODERNĂ

  Fiecare modul Novatik METAL WOOD este realizat printr-o tehnologie modernă de presare a oțelului, obținând o șindrilă metalică cu nervuri pronunțate, ce imprimă aspectul de neconfundat al șindrilei de lemn. Fixarea modulelor se face prin cuie sau șuruburi, în planul acoperișului, cu o densitate de minim 8 bucăți/mp.

  AVANTAJE:

  • Aspect natural de șindrilă;
  • Finisaj impecabil;
  • Montaj rapid și sigur;
  • Sistem durabil și ușor;
  • Întreținere redusă;
  • Reciclabil 100%;
  • Modelul este simetric și permite suprapunerea modulelor în ambele sensuri (de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga);
  • Rezistență la impact, la viteze mari ale vântului, la incendiu, la daunele provocate de furtuni și la încărcările cu zăpadă.

  Profilul Novatik METAL WOOD este produs din oțel prevopsit în trei variante de acoperire (finisaj):

  Novatik METAL WOOD Mat – oțel cu strat de protecție de ZnMg 120 g/mp sau Zn 275 g/mp, cu acoperire Polyester Mat 35 de microni pe faţa superioară a ţiglei și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 10 microni. Aliajul ZnMg este foarte stabil în condiții de ceață salină și asigură o protecție sporită la coroziune (atât pentru suprafața foii cât și pentru marginile de tăiere sau găuri). Protecția oferită de acoperirea de ZnMg asigură un înalt grad de rezistență la coroziune în diferite climate de exploatare. Garanție estetică: 15 ani. Garanție tehnică: 25 de ani.

   Novatik METAL WOOD High Coat: oțel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan-Polyamid 50 de microni pe faţa superioară și protecție Epoxid de 10 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea High Coat oferă o protecție excelentă la coroziune (RC4), rezistență sporită la zgârieturi și razele UV (RUV4). Garanție estetică: 20 de ani. Garanție tehnică: 40 de ani.

  Novatik METAL WOOD Frost: oțel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan minim 60 microni pe faţa superioară și protecție Epoxid minim 7 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea Frost  conferă durabilitate si rezistență sporită la zgârieturi și beneficiază de 20 de ani garanție estetică și 40 de ani garanție tehnică.

  INFORMAȚII TEHNICE:

  LUNGIME TOTALĂ modul: 1375 mm | LUNGIME UTILĂ modul: 1295 mm | LĂȚIME UTILĂ modul: 370 mm | NUMĂR MODULE / MP: 2,09 module | PANTĂ ACOPERIȘ: min. 16° | GREUTATE / MODUL: 2,28 kg 

  CULORI DISPONIBILE:

  Novatik METAL WOOD Mat: Maro RAL 8017, Maro RAL 8019, Negru RAL 9005, Gri RAL 7016.

  Novatik METAL WOOD High Coat: Negru RAL 9005, Gri RAL 7016.

  Novatik METAL WOOD Frost: Negru RAL 9005, Gri RAL 7016.

  Contactează-ne! Contactează-ne astăzi și noi conturăm o ofertă personalizată pentru nevoile tale!

   Simțiți-vă liber să atașați orice documente, imagini sau desene


   SC SAAR SUNROOF SRL

   Str. Valeni, nr. 67, Ploiesti, Prahova
   0744 82 82 82
   office@saar.ro
   office@tigla-metalica.com

   Luni – Vineri: 8:00 – 18:00

   Deschide chat
   Ai nevoie de ajutor?
   Salut
   Cu ce te putem ajuta?