Loading...

Panouri solare și centrale fotovoltaice

Panouri solare și centrale fotovoltaice

SUNPROJEKT pune la dispoziție echipamente și servicii pentru sisteme / kit-uri fotovoltaice la cheie, cu și fără stocare de energie, pentru utilizatorii rezidențiali și industriali, on grid, hybrid sau off grid.

Modalitățile alternative de generare a energiei electrice au devenit subiect de maximă importanță în zilele noastre, ca urmare a discuțiilor internaționale de la nivel înalt despre schimbările climatice și a creșterii tot mai accelerate a costurilor cu energia. Iar soarele este cea mai prietenoasă sursă de energie cu mediul înconjurător, având efecte minime de poluare.

Din fericire, datorită evoluției tehnologice, dar și datorită condițiilor de mediu, energia solară reprezintă soluția optimă pentru generarea energiei electrice de către entități private.

Compania SUNPROJEKT a luat naștere din asocierea a doi ingineri și antreprenori de succes – fondatori ai General Meel și, respectiv, Wetterbest, cu 30 de ani experiență în domeniul instalațiilor electrice, energiei solare și în domeniul producției de materiale de construcții.

Misiunea SUNPROJEKT este de a facilita tranziția cât mai multor consumatori de energie de la sistemul clasic, bazat pe utilizarea resurselor naturale (combustibili fosili, gaze naturale, etc.) la statutul de producător de energie prin mijloace regenerabile, protejând astfel mediul înconjurător, cât și autonomia energetică a fiecăruia.

Sunprojekt beneficiază de experiență acumulată prin realizarea cu succes a numeroase proiecte electrice complexe, cum ar fi: stații electrice, centrale electrice fotovoltaice și automatizări industriale, dar și de experiență managerială din perioada construirii business-ului Wetterbest.

Gestionarea acestor proiecte a fost posibilă prin dotări de cel mai înalt nivel, precum laborator PRAM autorizat ISC, utilaje de lucru la înălțime, automacarale, aparate de măsură și control, cât și de investiții permanente în spații de depozitare închise și deschise, care permit menținerea stocurilor la nivel optim. Sunprojekt deține stocuri de până la 5MW, formate din panouri voltaice, invertoare, cablaje și structura de rezistență aferentă.

Produsele și serviciile SUNPROJEKT se adresează atât persoanelor juridice cât și fizice, care doresc implementeze un sistem / kit fotovoltaic solar pentru a deveni independente energetic, pentru a face economie la factura de electricitate, dar și celor care doresc își crească autonomia energetică, producă și vândă energie verde. Indiferent discutăm despre segmentul rezidențial, comercial sau industrial.

Servicii oferite

Echipa SUNPROJEKT are capacitatea de a asista clienții în fiecare etapă a proiectului, de la consilierea cu privire la soluțiile optime, până la proiectare, execuție și punere în funcțiune.

Consultanță GRATUITĂ în alegerea sistemului fotovoltaic, adaptat nevoilor și urmărind maximizarea randamentului investiției.

Proiectare tehnică pentru orice proiect, în funcție de zona georgrafică, condiții meteorologice, radiație solară, totul bazat pe măsurători și calcule întocmite de specialiștii noștri.

Utilizăm exclusiv echipamente și materiale certificate, reputabile, care și-au dovedit fiabilitatea și eficiența pe parcursul anilor. Beneficiind de toate acreditările necesare, putem pune în funcțiune sistemele solare fotovoltaice de orice capacitate, cu și fară stocare de energie și oferim documentația complet necesară clientului pentru a deveni prosumator sau producător.

Echipamentele pe care le oferim beneficiază atât de garanție, cât și de suport tehnic. Decizia de a face tranziția către energie solară este una importantă, de aceea scopul nostru este de a asigura clienților o utilizare de lungă durată a sistemelor, maximizând randamentul investițieiÎn mod uzual, sistemele fotovoltaice au un grad foarte mic de intervenții, fiind caracterizate prin fiabilitate și o lungă durată de exploatare în condiții optime.

Tipuri de proiecte

CENTRALE FOTOVOLTAICE – CONSUM INDUSTRIAL
(clădiri industriale, spații comerciale, clădiri de birouri, etc.)

CENTRALE FOTOVOLTAICE – CONSUM CASNIC
(acoperișuri, terase.)

PARCURI FOTOVOLTAICE – PRODUCȚIA DE ENERGIE ELECTRICĂ
(prinderea pe realizează pe sol.)

Componentele unei centrale fotovoltaice

Sistemul fotovoltaic este format din mai multe componente:

 1. PANOU FOTOVOLTAIC: monofaciale sau bifaciale; monocristaline sau policristaline.
 2. INVERTOR – creierul instalației fotovoltaice – transformă curentul continuu în curent alternativ, permițând astfel injectarea energiei electrice în rețea.
 3. SISTEM DE PROTECȚIE ELECTRIC – cabluri electrice, aparate de măsură, conectori, etc.
 4. SISTEM DE FIXARE PANOURI FOTOVOLTAICE

*Produsele se pot achiziționa și separat, în funcție de necesitate.
*Durata de viață a unei Centrale Electrice Fotovoltaice este de 25-30 de ani (timp în care se va pierde progresiv până la aproximativ 15% din eficiență).

Moduri de fixare

Oferta SUNPROJEKT

Oferta cuprinde:

1. Vânzarea sistemului de CEF (panouri, invertoare, sistem fixare, sistem electric.);
2. Manoperă montaj mecanic;
3. Manoperă electrică;
4. Dosar prosumator;
5. Materiale opționale (cabluri, Smart Meter, etc.).

Cum ofertăm?

Avem nevoie de următoarele informații: adresă, necesarul anual de consum al clientului, suprafața disponibilă pentru instalare (m2, Bp de fixare.).  Aceste informațiii se introduc în sistemul de ofertare, prin care generăm atât oferta de preț, cât și modul optim de amplasare al panourilor.

*Pentru mai multe informații cu privire la avantajele achiziției și instalării unei CENTRALE ELECTRICE FOTOVOLTAICE și compensarea consumului cu energie din rețeaua electrică tradițională, recomandăm lectura OUG 143/28 decembrie 2021.

Colaboratori

GENERAL MEEL ELECTRIC susține partea de instalare electrică, beneficiind de o experiență de peste 10 ani în domeniul Centralelor Fotovoltaice și având următoarele autorizări/ certificări: 

ATESTAT ANRE TIP A3,
ATESTAT ANRE TIP E1,
ATESTAT ANRE TIP E2,
LICENȚĂ
ANRSC CLASA 2,
CERTIFICAT ISO 9001:2008,
CERTIFICAT ISO 14001:2005,
CERTIFICAT UHSAS 18001:2008.

Contactează-ne! Contactează-ne astăzi și noi conturăm o ofertă personalizată pentru nevoile tale!

  Simțiți-vă liber să atașați orice documente, imagini sau desene


  SC SAAR SUNROOF SRL

  Str. Valeni, nr. 67, Ploiesti, Prahova
  0744 82 82 82
  office@saar.ro
  office@tigla-metalica.com

  Luni – Vineri: 8:00 – 18:00

  Deschide chat
  Ai nevoie de ajutor?
  Salut
  Cu ce te putem ajuta?