Loading...

Sisteme de jgheaburi și burlane NOVATIK RONDA și QUADRA

NOVATIK Sisteme de jgheaburi și burlane semirotunde și rectangulare

Avantaje:

 • design modern și eficient al jgheabului;
 • cârlige solide de jgheab;
 • etanșeitate;
 • montaj simplu și ușor de realizat;
 • garanție 20 de ani.

Pentru producția sistemelor  Novatik RONDA si Novatik QUADRA, producatorul Novatik  utilizează oțel protejat împotriva coroziunii de câte un strat de zinc pe fiecare față, beneficiind astfel de protecție pe ambele părți.

Componența sistemelor pluviale Novatik: oțel cu acoperire organică de minim 35 de microni pe fiecare față, cu strat de  protecție de zinc 275 g/mp și grosime nominală de până la 0,6 mm.

Novatik RONDA Sistem semirotund de jgheaburi și burlane

Sistemul Novatik RONDA ascunde sub aspectul său clasic câteva elemente inedite, oferind un plus de valoare față de alte sisteme existente deja pe piață.

Jgheaburile și burlanele Novatik RONDA sunt destinate proprietarilor care caută un sistem pluvial cu aspect discret, tradițional. Forma semicirculară a acestei game, precum și paleta de culori în tonuri naturale, respectă arhitectura oricărei fațade fără a o încărca. Caracteristica principală a sistemului pluvial Novatik RONDA își arată și în acest caz beneficiile pentru aspectul fațadei care este mai bine protejată de revărsările de apă, datorită formei particulare a jgheaburilor.

Discreția sistemului Novatik RONDA este asigurată și de îmbinările de jgheab discrete și cârligele de jgheab ascunse, care oferă rezistență fără sacrificiul imaginii de ansamblu. În felul acesta funcționalitatea sistemului pluvial nu modifica imaginea de ansamblu a clădirii.

Dimensiunile sistemului pluvial Novatik RONDA

Sistemul Novatik RONDA este disponibil în 2 dimensiuni:

 • jgheaburi de 125 mm și burlane cu secțiunea de 87 mm;
 • jgheaburi de 150 mm și burlane cu secțiunea de 100 mm.

Culorile sistemului pluvial Novatik RONDA

Novatik QUADRA Sistem rectangular de jgheaburi și burlane

Sistemul de jgheaburi și burlane rectangulare Novatik QUADRA este o alternativă originală și modernă la sistemele pluviale clasice, semirotunde. Realizat din același oțel cu protectie anticorozivă pe ambele fețe, sistemul pluvial Novatik QUADRA beneficiază de aceeași garanție de 20 de ani ca și sistemul Novatik RONDA, la un preț eficient.

Dimensiunile sistemului pluvial Novatik QUADRA

Jgheaburile Novatik QUADRA au deschiderea de 125 mm, iar secțiunea burlanului are dimensiunile    100x75mm.

Sistemul pluvial rectangular Novatik QUADRA este de asemenea disponibil în dimensiuni mai mari, jgheabul având deschiderea de 150 mm, iar secțiunea burlanului are dimensiunile 100x75mm. La acest sistem se poate opta și pentru burlan rotund cu diametrul de 87 mm.

Dacă se optează pentru sistemul Novatik QUADRA 150 mm cu burlan rotund 87 mm, sunt disponibile toate accesoriile burlanelor Novatik RONDA (coturi, elemente intermediare, elemente intermediare cu cot, brățări de burlan, evacuări etc.)

Culorile sistemului pluvial Novatik QUADRA

 

Un sistem pluvial curat = un acoperiș protejat! Alege sistemele pluviale Novatik, potrivite pentru nevoile tale!

Contactează-ne! Contactează-ne astăzi și noi conturăm o ofertă personalizată pentru nevoile tale!

  Simțiți-vă liber să atașați orice documente, imagini sau desene


  SC SAAR SUNROOF SRL

  Str. Valeni, nr. 67, Ploiesti, Prahova
  0744 82 82 82
  office@saar.ro
  office@tigla-metalica.com

  Luni – Vineri: 8:00 – 18:00

  Deschide chat
  Ai nevoie de ajutor?
  Salut
  Cu ce te putem ajuta?