Loading...

Novatik folii anticondens

Novatik FOLII ANTICONDENS Contactează-ne astăzi pentru o ofertă personalizată!

Novatik ® 115

Membrana anticondens pentru acoperis.

Novatik® 140

Folie anticondens cu 3 straturi pentru acoperis.

Novatik® 160

Folie anticondens cu 3 straturi pentru acoperis.

Întrebări frecvente

De unde știi dacă acoperișul este bine proiectat?

Poate fi dificil pentru un ochi neantrenat să vadă dacă acoperișul este bine proiectat, deoarece multe erori pot fi bine ascunse sub țigle. Ce puteți face este să verificați dacă tavanul are pete de umezeală. Dacă nu sunteți sigur, ne puteți contacta pentru mai multe îndrumări.

Trebuie să cumpărăm țigle noi pentru renovarea acoperișului?

Totul depinde de proiect și de cât de vechi sunt materialele din care este făcut acoperișul. Dacă doar lemnul este deteriorat și țiglele sunt încă în stare bună, acestea pot fi refolosite. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați, iar noi vă vom face recomandări în funcție de situația dumneavoastră.

Ce materiale să aleg pentru acoperișul meu?

Cu toate că există o multitudine de variante pe piață, noi folosim doar materiale de bună calitate, cu o durată de viață lungă și care își păstrează culoarea mai mult timp. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a alege, ne puteți contacta.

Acoperișurile din țiglă metalică pot începe să ruginească?

De-a lungul anilor, toate acoperișurile trebuie îngrijite, inclusiv acoperișurile din țiglă metalică. Astăzi, acestea sunt protejate de straturile de suprafață, prelungindu-le durata de viață. Dacă protecția este deteriorată, pot apărea semne ale coroziunii. Prin urmare, ar trebui să întrețineți acoperișul în mod regulat, indiferent de materialul din care este realizat.

Contactează-ne! Contactează-ne astăzi și noi conturăm o ofertă personalizată pentru nevoile tale!

  Simțiți-vă liber să atașați orice documente, imagini sau desene


  SC SAAR SUNROOF SRL

  Str. Valeni, nr. 67, Ploiesti, Prahova
  0744 82 82 82
  office@saar.ro
  office@tigla-metalica.com

  Luni – Vineri: 8:00 – 18:00

  Ești în căutarea unui constructor profesionist pentru acoperișul tău?

  Suntem o companie de renume din Ploiești, prezenți încă din anul 2004 pe piața românească de învelitori. Compania noastră, SAAR, oferă servicii de calitate în montarea sistemelor de acoperișuri, a țiglei metalice și tot ce ține de structura acoperișului.

  Avem un department specializat și certificat, care se ocupă de realizarea proiectelor și consiliere pentru orice tip de acoperiș. Suntem o echipă tânără, profesionistă și oferim clienților noștri montarea la cheie, reparația și reconstruirea acoperișurilor de orice complexitate. Plecând de la premiza oameni neserioși se găsesc în toate domeniile și acoperișul este un punct extrem de important pentru casa dumneavoastră, subliniem seriozitatea ofertei printr-o perioadă de garanție a montajului de 5 ani și post garanție nelimitată.

  De ce ar trebui să ne alegeți pentru următorul proiect:

  • Prețuri bune și servicii de calitate.
  • Experiență de peste 15 ani în domeniu.
  • Inspecții tehnice gratuite ale montajului: la 2 ani, la 4 ani și la 5 ani! 

  Recenzii Vezi ce spun clienții noștri

  Foarte mulțumit de lucrare și de comunicarea cu echipa. Profesioniști, rapizi și atenți la tot. Mi-au prins trandafirii din curte cu niște șipci ca să nu-i rupă accidental, iar când au terminat lucrarea au făcut curățenie în toată curtea. Recomand din tot sufletul!

  Mihai Sontu

  I-am ales pentru că au fost singurii care au fost de acord să îmi dea garanție scrisă. Toți ceilalți spuneau că în situația în care sunt probleme să îi contactez. Am avut ceva emoții când am schimbat acoperișul ținând cont de vremea capricioasă. Deja mă gândeam la soluții alternative. Nu mi-a venit să cred cât de bine s-au mișcat băieții și au reușit să acopere casa în timp record. Mai mult soluția de îmbinare cu celelalte case (casa mea face parte dintr-un grup de 6 case înșiruite) propusă de ei a fost mult mai bună comparativ cu cea pe care o gândeam eu. Într-un cuvânt rapiditate și profesionalism.

  Dragoș Oblu

  Când lucrezi cu profesioniști, cuvintele nu își mai au rostul. Au spus că îmi vine marfa în 8 zile lucrătoare, după cinci m-au sunat să îmi spună că în următoarea zi pot să facă livrarea și să înceapă montajul. Mulțumesc băieți!

  Paul Ditulescu

  Clienți cu care am colaborat

  Persoane fizice

  Oferim 8 tipuri de servicii, printre care montarea sistemelor de acoperișuri, a țiglei metalice și tot ce ține de structura acoperișului. Beneficiați de garanție a montajului de 5 ani și post garanție nelimitată.

  Proprietari de imobile

  În calitate de proprietar, este important să revizuiți periodic imobilele dvs. cât și să vă ocupați de întreținerea acestora. Dacă nu sunteți sigur de detaliile la care ar trebui să fiți atent, vă rugăm să ne contactați.

  Asociații de proprietari

  Experții noștri sunt bucuroși să vă ajute și să vă răspundă la orice întrebare și nelămurire pe care o puteți avea cu privire la proiectarea unui acoperiș sau renovarea lui. Lucrăm la proiecte de orice complexitate și dimensiune.

  Companii

  Cu peste 15 de ani de experiență, am stabilit multe relații bune cu clienții și partenerii noștri. Dacă sunteți o companie care are nevoie de proiectarea, renovarea sau înlocuirea unui acoperiș, nu ezitați să ne contactați!

  Proiectele noastre Vezi mai jos ultimele noastre proiecte

  Servicii de ignifugare și montaj țiglă metalică. Pantelimon

  Servicii de ignifugare și montaj țiglă metalică. București

  Servicii de ignifugare și montaj țiglă metalică. Brazi

  Contactează-ne! Contactează-ne astăzi și noi conturăm o ofertă personalizată pentru nevoile tale!

   Simțiți-vă liber să atașați orice documente, imagini sau desene


   SC SAAR SUNROOF SRL

   Str. Valeni, nr. 67, Ploiesti, Prahova
   0744 82 82 82
   office@saar.ro
   office@tigla-metalica.com

   Luni – Vineri: 8:00 – 18:00

   Deschide chat
   Ai nevoie de ajutor?
   Salut
   Cu ce te putem ajuta?