Loading...

SERVICII DE PROIECTARE SI CONSILIERE

Servicii de proiectare și consiliere Proiectăm acoperișuri pentru clădiri de toate dimensiunile.

De ce să apelezi la serviciile noastre?

Un acoperiș proiectat greșit poate cauza mari neplăceri, deoarece principala lui sarcină este aceea de a proteja întreaga construcție. Prin urmare, luați în calcul că tot acest proces unui acoperiș necesită o investiție importantă

Pentru că optimizarea înseamnă totul, vă putem executa:

 • proiectul acoperișului;
 • devizul țiglei metalice.

Despre compania noastră

Prezentă încă din anul 2004 pe piața românească de învelitori, compania noastră vă oferă servicii de înaltă calitate în montarea sistemelor de acoperișuri, a țiglei metalice și tot ce ține de structura acoperișului. Avem un department specializat și certificat, care se ocupă de realizarea proiectelor și consiliere pentru orice tip de acoperiș. Credem în colaborări pe termen lung și nu părăsim niciodată o lucrare fără ca ambele părți să fie mulțumite.

Ești în căutarea unui constructor profesionist pentru acoperișul tău?

Întreprindem proiecte pentru lucrări de acoperișuri de toate dimensiunile. Ne ocupăm de toată munca și avem grijă de toți meșterii de la locul de muncă. Dacă doriți să aflați mai multe detalii, contactați-ne astăzi.

Contactează-ne! Contactează-ne astăzi și noi conturăm o ofertă personalizată pentru nevoile tale!

  Simțiți-vă liber să atașați orice documente, imagini sau desene


  SC SAAR SUNROOF SRL

  Str. Valeni, nr. 67, Ploiesti, Prahova
  0744 82 82 82
  office@saar.ro
  office@tigla-metalica.com

  Luni – Vineri: 8:00 – 18:00

  Întrebări frecvente

  Când este indicat să schimbi acoperișul?

  Dacă ați observat că acoperișul a început să prezinte infiltrații de apă, atunci cu siguranță este timpul să-l înlocuiți. Dar, de preferință, trebuie să luați măsuri înainte ca aceste lucruri să se întâmple. Verificați regulat țiglele deteriorate, cât și semnele de umezeală din pod.

  Acoperișurile din țiglă metalică pot începe să ruginească?

  De-a lungul anilor, toate acoperișurile trebuie îngrijite, inclusiv acoperișurile din țiglă metalică. Astăzi, acestea sunt protejate de straturile de suprafață, prelungindu-le durata de viață. Dacă protecția este deteriorată, pot apărea semne ale coroziunii. Prin urmare, ar trebui să întrețineți acoperișul în mod regulat, indiferent de materialul din care este realizat. 

  Care sunt costurile financiare?

  Acest lucru depinde de mai mulți factori, cum ar fi: alegerea materialului, amploarea daunelor, etc. Pentru un cost cât mai exact, vă recomandăm să ne contactați pentru o ofertă personalizată. 

  Necesită măsuri de siguranță suplimentare, pe lângă instalarea standard?

  Construcțiile noastre sunt solide și extrem de sigure. Acest lucru este foarte important pentru noi, punem siguranța profesioniștilor pe primul loc, astfel încât toate persoanele care lucrează pe acoperiș să nu fie expuse la riscuri care pot fi prevenite.

  Recenzii Vezi ce spun clienții noștri

  O echipă așa cum trebuie, atenți cu curtea mea (au și măturat) și cu tot ce înseamnă înlocuirea unui acoperiș în bune condiții. Super politicoși și bine crescuți. Mulțumesc SAAR, mulțumesc băieți!

  Daniela Rosu

  Foarte mulțumit de lucrare și de comunicarea cu echipa. Profesioniști, rapizi și atenți la tot. Mi-au prins trandafirii din curte cu niște șipci ca să nu-i rupă accidental, iar când au terminat lucrarea au făcut curățenie în toată curtea. Recomand din tot sufletul!

  Mihai Sontu

  Când lucrezi cu profesioniști, cuvintele nu își mai au rostul. Au spus că îmi vine marfa în 8 zile lucrătoare, după cinci m-au sunat să îmi spună că în următoarea zi pot să facă livrarea și să înceapă montajul. Mulțumesc baieți!

  Paul Ditulescu

  Proiectele noastre Vezi mai jos ultimele noastre proiecte

  Acoperiș țiglă metalică Gerard Milano București

  Acoperiș țiglă metalică Bilka Iberic Strejnicu

  Acoperiș țiglă metalică Wetterbest Urziceni

  Contactează-ne! Contactează-ne astăzi și noi conturăm o ofertă personalizată pentru nevoile tale!

   Simțiți-vă liber să atașați orice documente, imagini sau desene


   SC SAAR SUNROOF SRL

   Str. Valeni, nr. 67, Ploiesti, Prahova
   0744 82 82 82
   office@saar.ro
   office@tigla-metalica.com

   Luni – Vineri: 8:00 – 18:00

   Deschide chat
   Ai nevoie de ajutor?
   Salut
   Cu ce te putem ajuta?