Loading...

SERVICII DE TRANSPORT

Servicii de transport Montajul este executat de echipă certificată VELUX.

Despre compania noastră

Prezentă încă din anul 2004 pe piața românească de învelitori, compania noastră vă oferă servicii de înaltă calitate în montarea sistemelor de acoperișuri, a țiglei metalice și tot ce ține de structura acoperișului. Avem un department specializat și certificat, care se ocupă de realizarea proiectelor și consiliere pentru orice tip de acoperiș. Credem în colaborări pe termen lung și nu părăsim niciodată o lucrare fără ca ambele părți să fie mulțumite.

Ești în căutarea unui constructor profesionist pentru acoperișul tău?

Întreprindem proiecte pentru lucrări de acoperișuri de toate dimensiunile. Ne ocupăm de toată munca și avem grijă de toți meșterii de la locul de muncă. Dacă doriți să aflați mai multe detalii, contactați-ne astăzi.

Contactează-ne! Contactează-ne astăzi și noi conturăm o ofertă personalizată pentru nevoile tale!

  Simțiți-vă liber să atașați orice documente, imagini sau desene


  SC SAAR SUNROOF SRL

  Str. Valeni, nr. 67, Ploiesti, Prahova
  0744 82 82 82
  office@saar.ro
  office@tigla-metalica.com

  Luni – Vineri: 8:00 – 18:00

  Întrebări frecvente

  Acoperișurile din țiglă metalică pot începe să ruginească?

  De-a lungul anilor, toate acoperișurile trebuie îngrijite, inclusiv acoperișurile din țiglă metalică. Astăzi, acestea sunt protejate de straturile de suprafață, prelungindu-le durata de viață. Dacă protecția este deteriorată, pot apărea semne ale coroziunii. Prin urmare, ar trebui să întrețineți acoperișul în mod regulat, indiferent de materialul din care este realizat. 

  Necesită măsuri de siguranță suplimentare, pe lângă instalarea standard?

  Construcțiile noastre sunt solide și extrem de sigure. Acest lucru este foarte important pentru noi, punem siguranța profesioniștilor pe primul loc, astfel încât toate persoanele care lucrează pe acoperiș să nu fie expuse la riscuri care pot fi prevenite.

  Când este indicat să schimbi acoperișul?

  Dacă ați observat că acoperișul a început să prezinte infiltrații de apă, atunci cu siguranță este timpul să-l înlocuiți. Dar, de preferință, trebuie să luați măsuri înainte ca aceste lucruri să se întâmple. Verificați regulat țiglele deteriorate, cât și semnele de umezeală din pod.

  Care sunt costurile financiare?

  Acest lucru depinde de mai mulți factori, cum ar fi: alegerea materialului, amploarea daunelor, etc. Pentru un cost cât mai exact, vă recomandăm să ne contactați pentru o ofertă personalizată.

  Recenzii Vezi ce spun clienții noștri

  I-am ales pentru că au fost singurii care au fost de acord să îmi dea garanție scrisă. Toți ceilalți spuneau că în situația în care sunt probleme să îi contactez. Am avut ceva emoții când am schimbat acoperișul ținând cont de vremea capricioasă. Deja mă gândeam la soluții alternative. Nu mi-a venit să cred cât de bine s-au mișcat băieții și au reușit să acopere casa în timp record. Mai mult soluția de îmbinare cu celelalte case (casa mea face parte dintr-un grup de 6 case înșiruite) propusă de ei a fost mult mai bună comparativ cu cea pe care o gândeam eu. Într-un cuvânt rapiditate și profesionalism.

  Dragoș Oblu

  Foarte mulțumit de lucrare și de comunicarea cu echipa. Profesioniști, rapizi și atenți la tot. Mi-au prins trandafirii din curte cu niște șipci ca să nu-i rupă accidental, iar când au terminat lucrarea au făcut curățenie în toată curtea. Recomand din tot sufletul!

  Mihai Sontu

  O echipă așa cum trebuie, atenți cu curtea mea (au și măturat) și cu tot ce înseamnă înlocuirea unui acoperiș în bune condiții. Super politicoși și bine crescuți. Mulțumesc SAAR, mulțumesc băieți!

  Daniela Rosu

  Proiectele noastre Vezi mai jos ultimele noastre proiecte

  Servicii de ignifugare și montaj țiglă metalică Brazi

  Servicii de ignifugare și montaj țiglă metalică Vălenii de Munte

  Servicii de ignifugare și montaj țiglă metalică Crevedia

  Contactează-ne! Contactează-ne astăzi și noi conturăm o ofertă personalizată pentru nevoile tale!

   Simțiți-vă liber să atașați orice documente, imagini sau desene


   SC SAAR SUNROOF SRL

   Str. Valeni, nr. 67, Ploiesti, Prahova
   0744 82 82 82
   office@saar.ro
   office@tigla-metalica.com

   Luni – Vineri: 8:00 – 18:00

   Deschide chat
   Ai nevoie de ajutor?
   Salut
   Cu ce te putem ajuta?